Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland & € 55,- in België

Deze herfstkleuren mogen niet ontbreken op jouw nagels!

Deze herfstkleuren mogen niet ontbreken op jouw nagels!

herfstkleuren nagels top 5

De herfst is weer in het land, wat betekent dat het tijd is om je nagels te hullen in prachtige herfstkleuren. Met de seizoensverandering in aantocht, wil je zeker zijn dat je nagels de juiste tinten dragen. Hier zijn de top 5 herfstkleuren van Wrap Your Nails die niet mogen ontbreken op jouw nagels.

Ontdek de magie van gelnagel wraps.
Laten we kort kennis maken. Gelnagel wraps, ook wel gel nagelstickers genoemd, zijn flexibele gelstickers die eenvoudig op je natuurlijke nagels worden aangebracht. Met hun veelzijdige ontwerpen en kleuren bieden ze een fantastische manier om je nagels te stylen, zonder uitgebreide nagelbehandelingen of regelmatige salonbezoeken.

Het mooie aan gel nail wraps is dat je ze gemaklelijk thuis kunt aanbrengen en uitharden met een UV-lamp. Met wat geduld en de juiste instructies, creëer je in een handomdraai prachtige nagels.

50 Shades of Red
Rood is dé herfstkleur. Van fel rood tot diep bourgondisch rood, alle tinten zijn toegestaan. Rood straalt elegantie uit en past perfect bij elke gelegenheid, van formeel tot casual.

Bruin
Een veelzijdige kleur die doet denken aan de aarde zelf. Het straalt stabiliteit en betrouwbaarheid uit, en past perfect bij de herfsttinten.

Olijfgroen
Een subtiele herfstkleur die de natuur in het najaar weerspiegelt. Geschikt voor zowel dagelijkse als formele looks.

Zwart
Zwart maakt dit seizoen een ware comeback. Het geeft je nagels een elegante en mysterieuze uitstraling, perfect voor elke gelegenheid en zelfs voor een Halloweenfeestje.

(Baby) Blauw
Hoewel doorgaans niet geassocieerd met de herfst, is blauw deze herfst een enorme trend. Subtiel en eigentijds, voegen blauwe nagels een frisse touch toe aan je herfstoutfits.

Neem ook eens een kijkje op onze instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *