Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland & € 55,- in België

De top 5 voor Oud & Nieuw van Wrap Your Nails!

De top 5 voor Oud & Nieuw van Wrap Your Nails!

De top 5 voor Oud & Nieuw bij Wrap Your Nails!


Met de kerstperiode bijna achter ons, nadert Oud en Nieuw snel – een avond vol glitter, glamour en feestvreugde! Terwijl je bezig bent met het samenstellen van de perfecte outfit, de juiste schoenen en een verbluffend kapsel, mag je de nagels niet vergeten. Daarom delen we graag onze inspiratie voor Oud en Nieuw, zodat je kunt stralen op deze speciale avond! Ontdek hier onze top 5 gelnagel stickers voor Oud & Nieuw bij Wrap Your Nails!

Glitter, glitter, glitter!
Glitternagels voor Oud en Nieuw zijn dit jaar helemaal hot. Of je nu kiest voor klassieke zilveren en gouden tinten of juist durft te gaan voor gewaagde kleuren, jouw fonkelende nagels zijn dé eyecatcher tijdens de jaarwisseling. Terwijl het vuurwerk knalt en de champagne vloeit, ben jij helemaal ready voor een spetterend nieuw jaar vol avontuur en glamour. Dus, laat die glitters maar stralen en proost op een sprankelend 2022!

Metallic kleuren
Metallic gelnagelstickers: de perfecte toevoeging voor een glamoureuze uitstraling! Deze trendy stickers geven je manicure direct een sprankelende touch. Ze fleuren elke look op, ideaal voor elke gelegenheid, maar ook zeker voor Oud en Nieuw. Met deze stickers creëer je een prachtige glans die de aandacht trekt en je nagels een moderne, feestelijke uitstraling geeft. Als je op zoek bent naar een snelle en stijlvolle manier om je nagels te laten stralen, probeer dan zeker deze metallic gelnagelstickers.

Rode nagels
Tijdloze glamour voor Oud en Nieuw! Rode nagels zijn een tijdloze keuze voor iedereen die er stijlvol en feestelijk uit wil zien tijdens de jaarwisseling. Er zijn verschillende tinten en afwerkingen beschikbaar, dus er is altijd wel een rode gelnagelsticker die bij jou past. Dieprood, bordeauxrood, kersenrood of glitter rood – de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is rood geschikt voor alle huidtinten en tijdloos, waardoor het een veelzijdige keuze is voor de feestdagen.

Winterse witte manicure
Als je twijfelt over welke kleur je moet kiezen, overweeg dan een winterse manicure. Wit straalt een frisse en schone uitstraling uit, wat uitstekend past bij de rustige sfeer van de winter. Witte gellak stickers zijn een uitstekende optie en voegen een feestelijke versiering toe aan je nagels. Of je nu voor glanzend wit of glitterwit kiest, je zit altijd goed.

Glanzende basis
Of je ze nu “glazed donut nails” of “lipgloss nails” noemt, het resultaat is hetzelfde: verbluffend glanzende nagels in prachtige basiskleuren, ideaal voor feestdagen en speciale gelegenheden. Kies voor een elegante, natuurlijke uitstraling met gelnagels zoals “glazed donut” of nude. Deze veelzijdige nagels passen bij elke outfit, van avondjurk tot feestlook. Welkom het nieuwe jaar in stijl met onze Summer Breeze voor een onvergetelijke look.

Dit is onze top 5 voor Oud & Nieuw bij Wrap Your Nails! Maar vergeet niet dat de beste kleuren degene zijn die jouw stijl weerspiegelen en een feestelijk tintje geven aan je look. Wrap Your Nails wenst alle gelnagel liefhebbers een fantastisch 2024 toe. Proost op een schitterend jaar!”




Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *