Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland & € 55,- in België

Nagels om verliefd op te worden!

Nagels om verliefd op te worden!

Wrap Your Nails Valentijnsdag top 5

Valentijnsdag, de dag van de liefde, staat weer voor de deur! Het is die ene dag in het jaar waarop we onze gevoelens van genegenheid en liefde extra laten zien aan de speciale mensen in ons leven. Het is een dag vol romantiek, hartvormige chocolaatjes, kleurrijke bloemen en liefdevolle gebaren.

Op Valentijnsdag zie je overal mensen druk in de weer met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor hun geliefde. Winkels zijn versierd met rode en roze decoraties, en de geur van versgebakken chocoladetaartjes en verse bloemen vult de lucht. Stelletjes plannen vaak speciale dates, van romantische diners bij kaarslicht tot avontuurlijke uitstapjes samen.

Maar Valentijnsdag is niet alleen voor koppels. Het is ook een kans om liefde en waardering te tonen aan vrienden, familie en mensen die belangrijk voor ons zijn. Wij vinden Valentijsdag ook een dag om jezelf nou eens even goed in het zonnetje te zetten! En waarom zou je dat niet doen met een mooie manicure?

Vandaar dat wij met alle liefde de Valentijn top 5 van Wrap Your Nails met je delen.

  1. My Heart
    Zachtkleurige gelnagelstickers met kleine hartjes zijn een charmante toevoeging aan je nagels. Deze stickers combineren een speelse manicure met een vleugje romantiek. Perfect voor een liefdevolle touch aan je outfit. Nu verkrijgbaar voor slechts €9,95, mis deze aanbieding niet!
  2. Infinite Heart
    Met hun koffiekleurige tint en hartmotieven, zijn deze stickers een subtiele maar opvallende toevoeging voor je manicure. De Infinite Heart gelnagelstickers brengen een warme en stijlvolle touch aan elke look.
  3. Lobster Love
    Deze naam hebben we een beetje geleend van de populaire serie Friends! Wie herinnert zich niet de beroemde woorden van Phoebe: “See, he’s her lobster”… Dat is al genoeg reden waarom deze kleur in onze top 5 voor Valentijnsdag staat!
  4. Pink Passion
    Met een levendige en energieke kleur, zijn deze gelnagelstickers een echte blikvanger. Ze hebben een speelse en gedurfde uitstraling. Ideaal voor wie zijn persoonlijkheid wil laten stralen op Valentijnsdag met een knalroze kleur!
  5. Lady in Red
    Lady in Red gelnagelstickers, met hun tijdloze rode tint, zijn een hele goede keuze voor Valentijnsdag. Deze klassieke kleur heeft een elegante en romantische flair. Rood is een kleur die nooit uit de mode raakt, en deze stickers benadrukken jouw stijl met een vleugje liefde.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *