Gratis verzending vanaf € 40,- in Nederland & € 55,- in België

Start de lente met zon, slippers en Wrap Your Nails pedicures!

Start de lente met zon, slippers en Wrap Your Nails pedicures!

Wrap Your Nails pedicures

Maart is gearriveerd, en oh, we kunnen de lente alweer bijna proeven! Het is alsof de natuur zich langzaam uitrekt na een lange winterslaap, en wij? Wij staan op het punt om de seizoenswisseling met open armen te verwelkomen. Maar, geduld is een schone zaak; de lente laat nog even op zich wachten. Bereid je voor op een symfonie van vogelzang die de ochtend verwelkomt, het moment waarop je eindelijk die dikke winterjas kunt inruilen voor een vrolijk, zwierig lentejasje, en natuurlijk, de eerste warme zonnestralen die je huid kussen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het ultieme terrasweer!

Maar laten we niet vergeten wat voor ons misschien wel het allerbelangrijkste lente-symbool is… de glorieuze terugkeer van slippers! Ja, dat klopt. Het moment waarop onze voeten eindelijk weer vrijheid mogen proeven, blootgesteld aan de frisse lucht. En in de wereld van Wrap Your Nails betekent dat maar één ding: het is hoog tijd dat onze teennagels er piekfijn uitzien. Want zeg nu zelf, wat complementeren blote voeten beter dan prachtig verzorgde teennagels? Ontdek nu de pedicures van Wrap Your Nails!

1. Candy Cane pedicure
Van de neon roze ‘Candy Cane’ krijg je nooit genoeg; een niet te missen ‘eye- catcher’!

Wrap Your Nails pedicures

2. Black Beauty pedicure
Met Black Beauty op je teennagels voeg je een mystiek accent toe: deze opvallende zwarte gel wrap brengt een mysterieuze glans op je nagels.

Wrap Your Nails pedicures

3. I Feel Naked pedicure
Omarm de trend van het moment met onze I Feel Naked gelnagelwrap; duik in de wereld van nude kleuren en keer stijlvol terug naar de basis!

4. Scarlet Red pedicure
Laat je nagels stralen met de Scarlet Red pedicure gel wraps: de ultieme mix van tijdloze elegantie en moderne stijl in één verleidelijk rode tint.

Wrap Your Nails pedicures

5. Purple Perfection pedicure
Deze gellaksticker geeft je nagels een mooie paarse kleur. Er zit een kleine shimmer in verwerkt die een glinsterend accent toevoegt aan je teennagels!

Pedicures Wrap Your Nails

Bekijk hier welke pedicures zich nog meer in de webshop van Wrap Your Nails bevinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *